Пошук по сайту

ЕЦПЛ та вінницькі дільничні інспектори домовились про заходи для посилення взаємодії між поліцією та населенням

«Люди хочуть не тільки, щоб їх слухали, а ще й щоб їх почули. Частина працівників – це вже усвідомила, частина ще ні», — сказав Руслан Мороз, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.
13 вересня у стінах ГУ НП у Вінницькій області пройшла робоча зустріч представників Експертного центру з прав людини з дільничними інспекторами м. Вінниця за участі керівництва поліції області. В ході діалогу були обговорені заходи задля посилення взаємодії і комунікації між поліцією та населенням на Вінниччині.

img_0452

img_0448

Керівництво обласного ГУ НП висловило готовність долучитись до Програми «Впровадження поліцейської діяльності, орієнтованої на громаду» (Community policing), що реалізується Експертним центром з прав людини. Зокрема, на тепер домовлено про наступні напрямки співпраці:
1. Проведення навчальних заходів для дільничних інспекторів із залученням представників місцевої влади та громадськості.
2. Напрацювання ініціатив превентивної діяльності правоохоронців для різних груп населення.
3. Розробка ідей щодо посилення комунікації та інформування населення про роботу поліції за місцем проживання та ін.

img_0450

Зустріч відбулася в рамках програми «Впровадження на Вінниччині поліцейської діяльності, орієнтованої на громаду», яка вже півроку діє у мікрорайоні Вишенька у Вінниці та у м. Бар (Вінницька область). Програма здійснюється за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”.

Схожі публікації