Пошук по сайту

Оголошення про проведення конкурсних торгів

Громадська організація «Експертний центр з прав людини» оголошує конкурсні торги для надання послуг по організації та проведенню «Стратегічного планування та формування операційного плану розвитку інституту громадських детективів із залученням регіональних координаторів, експертів проекту та представників офісів громадських детективів» з 28 лютого по 02 березня 2019 року у м. Києві.

Джерело фінансування закупівлі:

Дана закупівля необхідна для організації та проведення «Стратегічного планування та формування операційного плану розвитку інституту громадських детективів», в рамках проекту № 52914 від 27.11.2018 «Розбудова спроможності громад впроваджувати ініціативи щодо захисту наркозалежних осіб та зниження загроз, пов’язаних із вживанням і розповсюдженням наркотиків. Етап 1» та в рамках проекту № 52994 від 27.11.2018 «Розбудова спроможності громад впроваджувати ініціативи щодо захисту наркозалежних осіб та зниження загроз, пов’язаних із вживанням і розповсюдженням наркотиків. Етап 2», що фінансуються Міжнародним фондом «Відродження».

 

Зацікавлені організації (компанії, ФОП) повинні подати:

1.Тендерну пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;

2.Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам.

Термін подання документів до 22 лютого 2019 року.

 

Організація та проведення «Стратегічного планування та формування операційного плану розвитку інституту громадських детективів» з 28 лютого по 02 березня 2019 року у м. Києві,

в рамках проекту № 52914 від 27.11.2018 «Розбудова спроможності громад впроваджувати ініціативи щодо захисту наркозалежних осіб та зниження загроз, пов’язаних із вживанням і розповсюдженням наркотиків. Етап 1» та в рамках проекту № 52994 від 27.11.2018 «Розбудова спроможності громад впроваджувати ініціативи щодо захисту наркозалежних осіб та зниження загроз, пов’язаних із вживанням і розповсюдженням наркотиків. Етап 2», що фінансуються Міжнародним фондом «Відродження».

 

Обґрунтування: Дана закупівля необхідна для проведення стратегічного планування та формування операційного плану, який дасть можливість значно підвищити мотивацію волонтерів до здійснення громадських розслідувань порушень прав вразливих груп населення, а також визначення пріоритетних напрямків подальшого розвитку інституту громадських детективів.

Крім того, учасники особисто візьмуть участь у визначенні подальшого шляху розвитку інституту громадських детективів, що значно підвищить їх прихильність та відповідальність за результати роботи в ході майбутніх громадських розслідувань, дасть можливість сформувати в суспільстві дієвий громадський контроль по дотриманню прав і свобод вразливих груп населення.

 

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

 

Назва Кількість Додаткова інформація

(додаткові характеристики/інше)

1 Послуги по організації та проведенню «Стратегічного планування та формування операційного плану розвитку інституту громадських детективів» з 28 лютого по 02 березня 2019 року у м. Київ. 1 Харчування учасників 30 осіб, 3 дні. (Один день: сніданок 1 шт., обід 1 шт., вечеря 1 шт., кава паузи 2 шт.)

Проживання учасників – 30 осіб (2 доби)

Оренда залу та обладнання  – 3 дні

Транспортні витрати – 25 осіб

 

Термін постачання товарів/робіт та послуг: 28 лютого – 02 березня 2019 року

 

Вимоги до організації (компанії, ФОП)

Організації (компанії, ФОП), що подають пропозиції, повинні дотримуватися таких вимог:

  • Організації (компанії) (як неприбуткові, так і комерційні) повинні бути зареєстрованими у відповідності до законів України на момент оголошення переможця конкурсу.
  • Фізичні особи-підприємці (ФОП) допускаються до участі в конкурсі.

 

Документи, що вимагаються:

  1. Тендерна пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо повинна містити наступне:
    • Назву організації (компанії, ФОП).
    • Тип організації (компанії).
    • Адресу.
    • Телефон.
    • Факс.
    • Електрону пошту.
    • Адресу Інтернет сайту (якщо є).
    • П.І.Б. керівника організації (компанії, ФОП).
    • Індивідуальний податковий номер платника податку (організація (компанія), ФОП).

1.10.Банківські реквізити рахунку організації (компанії, ФОП).

1.11.Інші документи:

1.11.1.Копію реєстраційного свідоцтва Державного реєстру.

1.11.2.Копія документу про статус платника податків.

 

Склад тендерної пропозиції:

  1. Тендерна пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище);
  3. Цінова пропозиція повинна бути фіксованою ціною у гривнях;
  4. Також просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

 

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника

 

Посадові особи Організатора, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками торгів

Апетик Анастасія Миколаївна, Громадська організація «Експертний центр з прав людини», м. Київ, вул. І. Мазепи 3, оф. 170, тел. +38(095) 333 80 12 , е-mail: experthrcenter@gmail.com.