Пошук по сайту

Діалог безпеки: тренінг у Краматорську

Чому наразі здебільшого територіальних громад почали розробляти стратегії?
Невже це обов’язково?
Чи будуть включати ці стратегії конкретні рішення щодо забезпечення безпеки у громадах?

Питання важливе і недругорядне. Особливо це зрозуміло після тривалих розмов з учасниками тренінгів за ініціативою «Діалог безпеки».

«Люди звикли до того, що на вулицях спокійно, у парку гуляти безпечно, відпочинок на природі – це відпочинок. Але ніхто не замислюється про те, що цілодобово в місті відбувається непомітна робота поліції, яка забезпечує порядок, – одна з реплік фахівців відділу комунікації в Поліція Донецької області під час дискусії на тренінгу у Краматорську в рамках проєкту «Ефективна співпраця громадянського суспільства з безпековими службами в Україні». Вони поділилися своїм досвідом розроблення тем про безпеку у громаді, про ініціативи проведення соціальних акцій на вулицях міста, розповіли про відмінності сприйняття громадянами Сходу і Заходу України інтерактивних публічних заходів.

 

Як тут не згадати про відеоролик «Безпека громади – справа кожного»? Схоже, його головний меседж все ще залишається актуальним. Спільної роботи в напрямку забезпечення безпеки у кожній громаді багато. І ми сподіваємося, що регіональні платформи «Діалогу безпеки» допоможуть досягти успішних результатів на цьому шляху.

 

Щиро дякуємо всім учасникам та учасницям тренінгу у Краматорську!

Партнери ініціативи «Ефективна співпраця громадянського суспільства з безпековими службами в Україні»:
Freedom House Ukraine
Експертний центр з прав людини
Восток SOS
Український інститут з прав людини

#діалогбезпеки #регіональніплатформи #цивільнийконтроль #поліціядонеччини