Пошук по сайту

Діалог безпеки: робоча зустріч у Львові

У Львові відбулася робоча зустріч представників безпекових служб та громадських організацій – партнерів ініціативи «Ефективна співпраця громадянського суспільства з безпековими службами в Україні», учасники якої обговорили основні принципи, засади та алгоритм взаємодії для оперативного реагування на порушення прав людини.

Говорили про таке:

принципи обміну інформацією між державними інститутами та громадськістю,
прозорість роботи безпекових служб,
резонансні cправи, що потребують взаємодії кількох відомств,
алгоритми розв’язання системних проблем, зокрема, тих, що можуть завадити ефективному виконанню роботи відповідними службами

Партнери регіональної Платформи «Діалог Безпеки» ознайомилися з основним інформаційним ресурсом – веб-сайтом https://www.dialohbezpeky.org

 

Щоб подати заяву про порушення прав людини треба натиснути кнопку «ОТРИМАЙ ДОПОМОГУ» та ввести необхідну інформацію. Далі проблему розглядає координатор (ка) та модерує процес її подальших рішень.
Для більш оперативного реагування на порушення прав людини та інформування громадськості, регіональна платформа відкрила львівську сторінку у Фейсбук.

Дякуємо всім представникам державних правоохоронних органів та громадських організацій, які долучилися до діалогу безпеки у Львові!

Управління Служби безпеки України у Львівській області
Патрульна поліція Львівської області
Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон
Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного
Регіональний центр з надання БВПД у Львівській області

Олег Боднар, проектний менеджер, юрист, Проектний менеджер, юрист