Пошук по сайту

Тендер на закупівлю фотоапарата FUJIFILM

Громадська організація “Експертний центр з прав людини” (далі – «Організатор») оголошує конкурсні торги на закупівлю фотоапарата FUJIEFILM

Джерело фінансування закупівлі:

Дана закупівля необхідна для забезпечення повноцінних та якісних громадських та громадсько-парламентських розслідувань порушень прав людини в діяльності органів правопорядку та належної роботи інформаційного  менеджера в рамках реалізації проекту “Підвищення потенціалу офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері протидії порушенням прав людини в діяльності органів правопорядку”, угода № GA-HR4U-2019-1-6, від 18.06.2019, що фінансується Програмою розвитку ООН в Україні.

Технічні вимоги до закупівлі фототехніки

Термін постачання товарів: до 21 жовтня 2019 року

Критерії оцінювання пропозицій:

  • Зміст та комплексність документів;
  • Повнота та якість поданої пропозиції;
  • Вигідна цінова пропозиція, що відповідає технічним специфікаціям, реалістичні та конкурентоспроможні розцінки.

 

Склад тендерної пропозиції:

  1. Тендерна пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище);
  3. Цінова пропозиція повинна бути фіксованою ціною у гривнях.
  4. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

 

Посадова особа від Організатора, що уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками:
Клюга Анастасія Ярославівна
, громадська організація “Експертний центр з прав людини”, м. Київ, вул. І. Мазепи 3, оф. 170, тел. +38 095 333 8012, е-mail: experthrcenter@gmail.com.

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

  1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або поштою, на електронну адресу experthrcenter@gmail.com. У рядку “Тема” електронного повідомлення потрібно зазначити “Пропозиція на тендер по закупівлі комп’ютерної та офісної техніки”.

 

  1. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

 

  1. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

 

  1. Письмова тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.

 

  1. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і повертається організацією на адресу відправника.

 

  1. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій: 15 жовтня 2019 року, до 17:00 за київським часом.

 

Методика обрання переможця конкурсних торгів:

Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі від Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій Комітетом обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною. Учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 3 (трьох) днів з дати відкриття тендерних пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасника не пізніше 3 (трьох) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів звичайною або електронною поштою.

 

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: Україна, 01010 місто Київ, вул. Мазепи буд. 3, офіс. 170.
Пропозиції, що подаються учасниками особисто, приймаються у пн-пт з 10: 00 до  17:00 за київським часом.
Ектронна адреса: experthrcenter@gmail.com

 

Анастасія Клюга, Проєктна менеджерка, юристка