Пошук по сайту

ЕЦПЛ допоміг покращити технічне забезпечення Управління забезпечення прав людини Нацполіції

Експертний центр з прав людини за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» 7 лютого передав Управлінню забезпечення прав людини Нацполіції три стаціонарні комп’ютери, три ноутбуки та чотири багатофункціональні пристрої.

Ми працюємо з Управлінням з моменту його створення. Процес формування цього підрозділу є складним, загальна кількість працівників перевищує 70 осіб. Сьогоднішня технічна база не дозволяє Управлінню ефективно виконувати свої завдання. Завдяки Фонду «Відродження» у нас з’явилась можливість допомогти працівникам підрозділу покращити та посприяти покращенню його роботи“, – розповів керівник ЕЦПЛ Юрій Бєлоусов.

1N8A2667

Техніку використовуватимуть  під час проведення  тренінгів з працівниками  відділів поліції в регіонах. Крім того, техніка забезпечуватиме електронний обмін інформацією з територіальними підрозділами Управління.

1N8A2660

ЕЦПЛ брав участь у відборі працівників Управління, їхньому навчанні, розробці положення про цей підрозділ.

17 грудня Експертний центр з прав людини, Національна поліція України та Українська фундація правової допомоги підписали Меморандум про співпрацю в забезпеченні дотримання прав і свобод людини під час затримання та перебування в місцях несвободи.

Юрій Бєлоусов, кандидат соціологічних наук